För dig som vill ta lappen snabbt

En intensivk kan vara ett bra alternativ för dig som av en eller annan anledning vill ta körkort, ja intensivt. Kanske för dig som är mitt uppe i karriär eller familjeliv och behöver komprimera tiden det tar få ”lappen”.

Många körskolor arrangerar intensivutbildningar i princip året om, medans andra framförallt satser på intensivkurser på sommaren då många har semester eller är lediga från skola och andra åtaganden. För dig som redan beslutat dig för att gå en intensivutbildning Stockholm så råder vi dig att avsätta minst en vecka åt detta – och då menar vi verkligen hela veckan, mellan 7-18, varje dag.

Olika typer av utbildningspaket

Sen finns det förstås flera olika typer av intensivkurser – alltså flera olika kategorier av körkort. Vanligast är såklart att körskolorna arrangerar utbildningar för Körkort B, det vill säga för ”vanlig bil”, men det finns också andra typer av intensivutbildningar för fordon, typ intensivkurs för Motorcykel, MC.

Hur lång tid det kommer att ta för dig att genomgå en intensivkurs Stockholm är såklart väldigt individuellt. Har du god körvana sen tidigare och har övningskört frekvent med privat handledare, kommer din intensivkurs säkerligen att gå lättare än om du inte har någon körvana alls sen tidigare.

Pris

Priset kommer stå i direkt relation till din körvana. Många körskolor säljer sina intensivutbildningar i diverse paket, men vilket typ av paket du ”kommer undan med” behöver du diskutera med respektive körutbildare. I dag finns många varianter på det här: paket från 7000 kr och upp till 20 000 kr. Räkna med att kostnaden för Intensivkurs Stockholm landar någonstans mittemellan, så kommer du nog nära sanningen. Du kommer också långt med att använda sunt förnuft i den här avvägningen: har du bra körvana med en bakgrund av frekvent övningskörning, så kommer kostnaden för intensivutbildning att bli billigare, medans förhållandet blir det omvända om du börjar din kurs helt utan körvana eller tidigare erfarenhet av bil och trafik. Ja, då får du nog räkna med att sikta in dig på de lite dyrare paketen.

Detta inlägg publicerades i intensivkurs stockholm och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar